Lasten leiritoiminta

Vantaan Järjestörinki ry järjestää ala-asteikäisille tarkoitettuja maksuttomia leirejä muutaman kerran vuodessa. Leireillä pelataan erilaisia ulkopelejä, askarrellaan, vietetään aikaa ulkona ja viihdytään muiden saman ikäisten lasten kanssa. Mukana ohjaamassa on aina useampi turvallinen aikuinen. Leireihin kuuluu maksuton lounas ja välipala. Tulevista leireistä voit tiedustella info@vantaalla.info

Vantaan Järjestöringin tietosuoja-asetus:

Leiri-ilmoittautumisten yhteydessä kerättyjen tietojen säilytysaika: 

Henkilötiedot säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeellista kunkin leirin järjestämisen ja tiedottamisen kannalta. Tiedot poistetaan automaattisesti, kun kyseisestä leiristä tehtävä raportointi rahoittajalle on suoritettu, viimeistään vuosi leirin järjestämisestä, ellei laissa säädetä pidemmästä säilytysajasta. 

Tietosuojaoikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu, oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista ennen edellä mainittua säilytysaikaa, mikäli se ei vaikuta leirin järjestämiseen tai raportointiin. Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä leirin järjestäjään. 

Lasten kesäleirit  4. -7.6. ja 11. - 14.6.

Aikaisemmat leirit

Talvileiri 19. - 23.2. 7-11 -vuotiaille

Lasten talvileiri 2024


Lasten Syysleiri 2023


Lasten Kesäleiri 2023

Scroll to Top