Tsempparivalmennus

Tsemppari-työelämävalmennus on ihastuttava mahdollisuus vantaalaisille, joiden äidinkieli ei ole suomi, auttaen heitä löytämään paikkansa työelämässä ja yhteiskunnassa. Tämä valmennus on osa Vantaan kaupungin SMILE-hanketta ja tarjoaa lämpimän tervetulon kaikille, jotka haluavat edistää uraansa ja kotoutua uuteen kotimaahansa. Vuoden mittainen valmennus alkoi syksyllä 2023 ja jatkuu tarjoten henkilökohtaista tukea työnhakuun ja kotoutumiseen. 

Me Tsemppari-työelämävalmennuksessa katsomme jokaisen tilannetta sydämellisesti ja kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon myös koko perheen hyvinvoinnin. Tarjoamme tukea monenlaisissa asioissa, kuten CV:n ja työhakemusten laatimisessa, työnhakuun liittyvässä digitaalisessa osaamisessa, työhaastatteluihin valmistautumisessa ja yhteydenpidossa tuleviin työnantajiin. 

Me Vantaan Järjestöringissä olemme tarjonneet monikielistä vertaisneuvontaa yli 20-vuoden ajan. Neuvontamme pyrkii tehostamaan palvelujen saatavuutta vieraskielisille vantaalaisille yhteistyössä kaupungin ja eri järjestöjen kanssa. Tämän mallin avulla haluamme varmistaa, että jokainen löytää tiensä ja paikkansa yhteiskunnassamme. 

SMILE-hanke, jonka yhteydessä Tsemppari-työelämävalmennus toimii, on saanut rahoituksen Euroopan neuvoston kehityspankilta ja Euroopan komissiolta. Hankkeen sydämessä on ajatus maahanmuuttaneiden osallistumisen ja inkluusion edistämisestä EU:ssa, kehittämällä uusia tapoja yhteistyöhön ja rahoitukseen. 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki, jotka haluavat ottaa askeleen eteenpäin työelämässä ja yhteiskunnassa. Tule mukaan Tsemppari-työelämävalmennukseen ja aloita matkasi kohti uusia mahdollisuuksia ja unelmiesi toteuttamista! 

Lue lisää hankkeen sivulta.

Scroll to Top