Vantaalla.info


ray.png
Olet tässä: Etusivu
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Tervetuloa virtuaaliseen järjestötaloon!

logo_heijastus_100.gifVantaalla.info on virtuaalinen järjestötalo, jota ylläpitää Vantaan Järjestörinki ry. Meille voi lähettää juttu- ja tapahtumavinkkejä osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  .  Muutoksia tai lisäyksiä järjestöjen yhteystietoihin odotamme sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. . Heinäkuussa sivuja ei päivitetä.

 
Vantaalle uusi kansalaistoiminnan keskus

Vantaalla avattiin uusi Kansalaistoiminnan keskus Leinikki. Sinne muuttivat Vapaaehtoistalo Viola, Vantaan Järjestöringin toimisto ja Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry:n Lauhatuulen toiminta. Käyttövuorojen haku syksylle 2016-keväälle 2017 on käynnissä. Tiloja voivat hakea maksutta kokous- ja tapahtumakäyttöönsä Vantaalla toimivat yhdistykset ja yhteisöt. Hakukaavakkeen voi noutaa Leinikistä tai tulostaa tästä .
leinikki_fb_kansi.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä on kaksi salia, koulutustila sekä keittiö. Asukastilassa voi myös järjestää tapaamisia.  

Lue lisää...