Vantaalla.info


ray.png
Olet tässä: Etusivu
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Tervetuloa virtuaaliseen järjestötaloon!

logo_heijastus_100.gifVantaalla.info on virtuaalinen järjestötalo, jota ylläpitää Vantaan Järjestörinki ry. Meille voi lähettää juttu- ja tapahtumavinkkejä osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  .  Muutoksia tai lisäyksiä järjestöjen yhteystietoihin odotamme sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. . Heinäkuussa sivuja ei päivitetä.

 
Ystäväperhetoiminnan koulutus

spr_logo.gifKurssi järjestetään ma 5.9 ja ke 7.9 klo 17.30-20.30 Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä, Leinikkitie 22. Sitova ilmoittautuminen 29.8. klo 15 mennessä.

Lue lisää...
 
Vantaalle uusi kansalaistoiminnan keskus

Vantaalla avattiin uusi Kansalaistoiminnan keskus Leinikki. Sinne muuttivat Vapaaehtoistalo Viola, Vantaan Järjestöringin toimisto ja Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry:n Lauhatuulen toiminta. Vakiokäyttövuorojen haku syksylle 2016-keväälle 2017 on päättynyt, mutta vapaiksi jääneitä vuoroja voi vielä hakea. Tiloja voivat hakea maksutta kokous- ja tapahtumakäyttöönsä Vantaalla toimivat yhdistykset ja yhteisöt. Hakukaavakkeen voi noutaa Leinikistä tai tulostaa tästä .
leinikki_fb_kansi.png

Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä on kaksi salia, koulutustila sekä keittiö. Asukastilassa voi myös järjestää tapaamisia.  

Lue lisää...